Het Poetsbureau - in Antwerpen

Valt het je fysiek zwaar om al je huishoudelijke taken zelf te blijven uitvoeren? Dan staat Het Poetsbureau met de glimlach paraat om je een handje te helpen. Onze enthousiaste huishoudhulpen zijn stuk voor stuk sterren die je huis laten schitteren. Dagelijks voorzien we meer dan 39.000 tevreden klanten van een blinkend proper huis, gestreken was, een lekkere maaltijd en een kast vol boodschappen.

  • Als onafhankelijk en zelfstandig bedrijf werken wij uitsluitend met dienstencheques.

Zo blijft onze service betaalbaar, fiscaal voordelig én verloopt alles volkomen legaal. Het motto van Het Poetsbureau is niet voor niets ‘Anders en beter’: wij zijn één grote familie waar open communicatie, eerlijkheid en respect uiterst belangrijk zijn. Wij zijn erg menselijk en tegelijk zeer correct in ons doen en laten. Zowel ten opzichte van onze klanten als onze medewerkers.

  • Hoe ga je te werk om een huishoudhulp aan te vragen?

Jij kiest het moment dat het best voor je past, met een minimum van 4 uur per 14 dagen. Nadien doen wij ons uiterste best om de meest geschikte medewerker bij jou langs te sturen, na een grondige screening op kwaliteit en ervaring. Uiteraard heb jij wel steeds het laatste woord, want jij bepaalt wie er bij je thuis over de vloer komt om je huishouden aan de kant te krijgen. Dat is een kwestie van vertrouwen, dat begrijpen wij maar al te goed. Contacteer het dichtstbijzijnde kantoor in je buurt en we helpen je snel verder!

Nos points forts

Nous sommes actifs à...

  • Anvers

Nos services

  • Courses
  • Préparation des repas (chauds)
  • Aide-ménagère (nettoyage)
  • Lessive et repassage

Contacter Het Poetsbureau - in Antwerpen

Pour plus d'informations, veuillez remplir le formulaire ci-dessous et cliquez sur envoyer.
un membre du personnel de Het Poetsbureau - in Antwerpen vous contactera alors rapidement.
Indicates required field
Nous vous enverrons une copie de votre message par e-mail.
En cliquant sur envoyer, vous acceptez la politique de confidentialité.
Waalsekaai 42, 2000 ANTWERPEN
Veuillez mentionner que vous avez trouvé ce numéro sur Seniorieweb.be. Merci !