Mariëndal maison de repos à 3090 Overijse

J. Bt. Dekeyserstraat 70, 3090 Overijse
chambre individuelle de
€ 2.212/mois (€73/jour)
Nous n'avons pas reçu une description en français

Het woonzorgcentrum Mariëndal bestaat uit een rust- en verzorgingstehuis en een centrum voor kortverblijf. Het rust- en verzorgingstehuis heeft een capaciteit van 90 woongelegenheden. Het centrum voor kortverblijf beschikt over 4 woongelegenheden. Het kortverblijf is bedoeld voor senioren die door omstandigheden tijdelijk niet kunnen opgevangen worden in hun thuisomgeving. De personen in kortverblijf kunnen deelnemen aan het dagelijkse leven in het woonzorgcentrum. In april 2013 namen de bewoners en het personeel hun intrek in het volledig vernieuwde gebouw in de J.B. Dekeysestraat in het centrum van Overijse, te midden van het groen van het park Mariëndal. 

Tijdens het verblijf wordt de bewoner bijgestaan door een gemotiveerd multidisciplinair team dat bestaat uit verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesisten, ergotherapeuten, woon-leefbegeleiders, een psycholoog en logistiek beambten. Dit team streeft voortdurend naar een zo goed mogelijke uitbouw van haar dienstverlening waarin een permanente zorg voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering centraal staat. 

OCMW woonzorgcentrum Mariëndal wil een thuis zijn voor zorgbehoevende senioren in het hart van Overijse, een professioneel huis waar toegewijde hulpverleners en hulpbehoevende personen elkaar vinden, waar het aangenaam is om te wonen, te leven en te zorgen voor elkaar.

In het woonzorgcentrum vindt u ook een moderne cafetaria 't Overzicht waar de bewoner familieleden en vrienden vrij kan ontvangen. Elke dag komen medebewoners, familieleden en vrienden samen in de cafetaria voor een babbel. U kan ook nog steeds deelnemen aan het verenigingsleven, op bezoek gaan bij familie of vrienden, een uitstap maken... In cafetaria 't Overzicht kan u iedere dag (7/7) terecht van 14u00 tot 16u30 dankzij de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers.

Types d'hébergement et accessibilité

  • MRPA (Maison de Repos pour Personnes âgées)
  • MRS (Maison de Repos et de Soins)
  • Invalides
  • Alzheimer
  • Déments
  • Parkinson
  • Semi-valides
  • Valides

Contacter Mariëndal

Pour plus d'informations, veuillez remplir le formulaire ci-dessous et cliquez sur envoyer.
Un employé vous contactera alors rapidement.
Indicates required field
Nous vous enverrons une copie de votre message par e-mail.
En cliquant sur envoyer, vous acceptez la politique de confidentialité.

Coordonnées de contact pour
maison de repos Mariëndal

J. Bt. Dekeyserstraat 70, 3090 Overijse
Veuillez mentionner que vous avez trouvé ce numéro sur Seniorieweb.be. Merci !

Similaires maisons de repos dans la région de Overijse