Residentie Den Eik 40 résidences-services à louer à 2470 Rethy

St. Martinusstraat 34, 2470 Retie
appartements à 1 chambre à louer de € 607/mois
appartements à 2 chambres à louer de € 761/mois
Nous n'avons pas reçu une description en français

Residentie Den Eik in de Sint-Martinusstraat in Retie bundelt veertig assistentiewoningen, de vroegere serviceflats, voor senioren. Het project biedt een warme thuis voor de bewoners met als extra troef een gezellige gemeenschappelijke ruimte waar vrijwilligers een drankje of een lekkere maaltijd serveren.  

- Prachtige flats -

 Onze assistentiewoningen zijn uitgerust met het modernste comfort en variëren in grootte van 75m² tot 115m². Bijkomstig beschikt elke flat over een aangenaam buitenterras van 10 à 30 m². Alle flats zijn ruim, hebben veel lichtinval en bijna elke flat heeft een zuidelijk gericht terras. De assistentiewoning bestaat uit 1 of 2 slaapkamers, wasplaats/berging, badkamer met inloopdouche, volledig ingerichte open keuken, leefruimte met toegang tot terras. Bij elke flat horen twee fietsenstaanplaatsen met een oplaadpunt.  Uiteraard zijn zorg en welzijn aanwezig.

- Tarieven assistentiewoning -

Met een huurprijs vanaf 27,70 euro per dag, inclusief de vaste diensten, kan je komen wonen in één van de prachtige flats. Dat betekent een maandelijkse huurprijs van 831 euro. Inbegrepen in de vaste diensten is het oproepsysteem met permanentie, organisatie van crisis- en overbruggingszorg, begeleiding door woonassistente, organisatie van supplementaire zorg en diensten, gebruik van alle gemeenschappelijke ruimtes, videoparlofoon, afvalbeheer, poetsen gemene delen, tuinonderhoud & verzekeringen (brand, burgerlijke aansprakelijkheid). Er is ook mogelijkheid tot het huren van een ondergrondse parking en/of berging.

- Zorg en welzijn -

De woonassistent fungeert als vast aanspreekpunt. Zij verwelkomt jou en maakt je wegwijs in het gebouw. Een vertrouwd gezicht dat vaak ter plaatse aanwezig zal zijn en steeds bereikbaar is voor vragen en bezorgdheden.

Met het Wit-Gele Kruis heeft Residentie Den Eik een ideale partner gevonden. Zij bemannen dag en nacht de noodcentrale met een gespecialiseerd team en nemen bij noodgevallen de nodige acties afhankelijk van de situatie. Je hebt als bewoner altijd de zekerheid dat er professionele mensen voor je klaarstaan. Buiten het basispakket om, beslis je zelf van welke diensten je gebruik maakt.

Residentie Den Eik – St. Martinusstraat 34 – 2470 Retie – Meer informatie : 0491/90 99 46 of tinne@dockx.com
 

 

Similaires résidences-services dans la région de Retie