Résidence Services Ter Korbeke 83 résidences-services à louer à 3360 BIERBEEK

Oudebaan 106 /1, 3360 BIERBEEK
appartements à 1 chambre à louer de € 1.387/mois
appartements à 2 chambres à louer de € 1.551/mois
Nous n'avons pas reçu une description en français

Ter Korbeke is een prachtig gelegen serviceresidentie in Bierbeek (Leuven), voor senioren die in alle comfort, veiligheid en vrijheid willen leven, terwijl allerlei diensten en hulp binnen bereik zijn.

  • Omgeving

Ter Korbeke is rustig gelegen in een residentieel gebied, aan de Oudebaan in Korbeek-Lo (Bierbeek). Groene natuurzone's, het dorpscentrum, winkels, post en kerk liggen vlakbij op wandelafstand.
Het bruisende stadscentrum van Leuven met haar vele culturele activiteiten ligt op slechts 5 km.
De verbindingen met het openbaar vervoer zijn zeer vlot.  De bushalte bevindt zich op 20 m van de serviceresidentie.

  • Standingvol wonen in een park-residentie

De residentie ligt in een prachtig privé-park van twee hectaren met vijvers, zithoekjes en wandelpaden die 's avonds sprookjesachtig verlicht worden.
Uw auto staat veilig en beschermd tegen weer en wind in uw garage en ook voor uw gasten is parkeergelegenheid voorzien in het parkdomein.
De sfeervolle gebouwen zijn van een tijdloze schoonheid en worden gekarakteriseerd door veel lichtinval, natuurlijke materialen, speelse en ronde vormen en integratie van de natuur.  In de winter kunt u genieten van de weelderige plantengroei in de exotische binnentuin.  Jonge bezoekertjes zullen ongetwijfeld veel plezier beleven in het speeltuintje en het dierenpark.
Dit heerlijke kader straalt de sfeer uit van een onbezorgde vakantie in een zonnig land.

  • Luxueuze appartementen

De appartementen bestaan uit een hal met vestiaireruimte, ingerichte keuken, badkamer, bergplaats, één of twee slaapkamers en een ruime woonkamer met terras, van waaruit u een direct uitzicht hebt op het park.
Aansluiting voor videofoon, telefoon, fax en tv zijn standaard. De verwarming is individueel regelbaar, de grote panorama-vensters zijn van dubbele isolerende beglazing en muren en vloeren zijn geluidsisolerend.
Er werd eveneens belang gehecht aan de onderhoudsvriendelijkheid en de toepassing van de bouwbiologische principes. U kunt uw appartement naar eigen smaak inrichten en bemeubelen.

  • Service op maat

Uw onafhankelijkheid en zelfstandigheid worden gewaarborgd door het zeer gevarieerde en gepersonaliseerde dienstenaanbod waarvan u volgens eigen wensen gebruik kunt maken.
U kunt beroep doen op het personeel voor de schoonmaak van uw woning, huishoudelijke hulp en kleine klusjes.
In het restaurant wordt uw maaltijd vers bereid door de chef-kok en indien gewenst worden middag- en avondmaal op uw appartement geserveerd.  U kunt ook privé-feesten en familiereünies laten doorgaan in het stijlvolle kader van het cafetaria.
Voor uw dagelijkse inkopen van voedingsmiddelen, dranken en kranten kunt u gebruik maken van onze boodschappendienst.
Medische en persoonlijke verzorging is steeds mogelijk in uw eigen vertrouwde appartement.

  • Faciliteiten voor uw comfort

Het restaurant, de bar, de salons en het cafetaria met zonneterras vormen het levendige hart van de residentie. Het video-theater biedt alle ontspanningsmogelijkheden, van filmvoorstellingen tot muziekconcerten.
Om uw huishoudelijk werk te vergemakkelijken zijn er verscheidene wasserettes voorzien en voor uw kleine dagelijkse inkopen is er een winkeltje ter uwer beschikking.
Als u behoefte hebt aan enkele stille momenten, kunt u zich terugtrekken in de bezinningsruimte.
Indien u gasten voor enkele dagen ontvangt, kunnen zij ook blijven logeren in de hotelkamers van de residentie.
In het wellnesscentrum wordt uw levenskwaliteit en vitaliteit ondersteund met massages en lichaamsverzorging.  Uw fysieke conditie kunt u op peil houden in de fitnesszaal, onder de deskundige begeleiding van onze toegewijde kinesisten.

  • Gezelschap en vrijetijdsbesteding

De salons en het cafetaria zijn een ideale sociale ontmoetingsplaats die ook openstaat voor uw gasten. Regelmatig worden culturele en onstpanningsactiviteiten georganiseerd in en buiten de residentie (concerten, theater, kunstexposities, seminaries, modeshows en daguitstapjes).
De inwoners van Ter Korbeke hebben alle mogelijkheden om actief bezig te zijn en sociale contacten te onderhouden. Zelfs in deze rustige woonomgeving is er altijd iets te zien en te beleven.

  • Privacy en vrijheid

De residenten genieten de grootst mogelijke vrijheid en privacy. Alle appartementen hebben een eigen privatief terras of tuintje; daarnaast staat natuurlijk de gehele parktuin open voor alle inwoners.

  • Veiligheid en geborgenheid

In het complex is dag en nacht gespecialiseerd personeel aanwezig, waarop u in geval van nood beroep kunt doen via het electronisch alarmsysteem.
De veiligheid van de gebouwen wordt verder geoptimaliseerd met een brandalarmsysteem, rookdetectoren, camerabewaking en een inbraakalarmsysteem.  In het verkeersvrije, private parkdomein kan men onbekommerd wandelen zonder gevaar voor snelrijdende auto's of andere bedreigingen.

Contacter Résidence Services Ter Korbeke

Pour plus d'informations, veuillez remplir le formulaire ci-dessous et cliquez sur envoyer.
Un employé vous contactera alors rapidement.
Indicates required field
Nous vous enverrons une copie de votre message par e-mail.
En cliquant sur envoyer, vous acceptez la politique de confidentialité.

Coordonnées de contact pour
résidences-services Résidence Services Ter Korbeke

Oudebaan 106 /1, 3360 BIERBEEK
Veuillez mentionner que vous avez trouvé ce numéro sur Seniorieweb.be. Merci !

Similaires résidences-services dans la région de BIERBEEK