Sint-Lambertus' Buren Assistentiewoningen résidences-services agréées à louer à Haelen

Dorpsstraat 76
3545 Haelen
Prix par jour flat 1 personne: 
À partir de € 30,83 par jour
50.976683000000, 5.107232000000
Appartement(s) en résidence-services disponible(s) immédiatement ! Contactez-nous pour plus de renseignements.

Désolé mais nous n'avons pas reçu de traduction française.

Wordt uw huis stilaan te groot? Hecht u belang aan uw zelfstandigheid? Is het nog te vroeg voor u om de stap naar het woonzorgcentrum te zetten? Bent u op zoek naar een mooi en ruim verblijf in alle veiligheid en comfort met garantie op nabije zorg als die nodig is?Ontdek de prachtig gelegen en hedendaags uitgeruste assistentiewoningen van woonzorgcampus Sint-Lambertus’Buren. Gelegen in een groene  omgeving, op wandelafstand van de dorpskern van  Zelem.Ideaal om zelfstandig te wonen in een praktische woning met de mogelijkheid tot zorgondersteuning en hotelservice op maat.

Er zijn in totaal 30 assistentiewoningen onderverdeeld in verschillende types, van “Comfort” over “Superior” tot “Royale” in functie van  de grootte.  Alle  woningen  zijn mooi en ruim, en u kunt ze naar eigen smaak inrichten met uw eigen meubels. Elke assistentiewoning is voorzien van alle comfort. Een ruime woonkamer met open en ingerichte keuken, een eigen badkamer met toilet, douche en lavabo  en overgordijnen. Alle woningen zijn ingericht voor uw veiligheid en privacy.

De assistentiewoningen bevinden zich op dezelfde campus als het woonzorgcentrum, er is ruime  parkeergelegenheid en er zijn veel groene zones. Per verdiep is er een gemeenschappelijke ruimte  waar u medebewoners kunt ontmoeten.   U kunt ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke ruimtes van het woonzorgcentrum, zoals de gezellige cafetaria. Alles is ingericht met kwalitatief en stijlvol meubilair en geeft een warme, huiselijke sfeer.

Er is 24 uur op 24 permanentie van een verpleegkundige uit ons eigen zorgteam, die bereikbaar is via het noodoproepsysteem en wij kunnen u ook zorg verlenen op maat. Hebt u op een bepaald ogenblik toch nood aan een tijdelijk of permanent verblijf in het woonzorgcentrum, dan geniet u voorrang. Voor een maximaal comfort kunt u een beroep doen op verschillende restaurant- en hotelformules. 

Elke dag bereidt onze chef-kok lekkere verse maaltijden in eigen keuken, daarbij wordt ook rekening gehouden met uw dieet. U kunt hiervan vrijblijvend gebruik maken wanneer u dat wenst of kiezen voor een van onze voordelige restaurantformules.U kunt bij ons ook naar de kapper, de pedicure, gymnastiek volgen in de kineruimte of gebruik maken van één van de diverse leefruimtes of de mooi aangelegde tuin. U en uw familie zijn natuurlijk ook altijd welkom in onze gezellige cafetaria.Wie dat wenst kan gratis deelnemen aan het ruime aanbod van activiteiten. Elke dag valt er iets anders te beleven. Elke dag is een nieuwe dag.

Nombre de résidences-services (dans le complexe): 
30
Votre residence-services est reconnue?: 
OUI
Information sur les résidences-services: 
Cuisine à part entière
Prise téléphonique
Services: 
Service traiteur/cuisine interne
Petit-déjeuner, déjeuner et dîner possibles
Salon / service de coiffure sur place
Soins du corps (manucure/pédicure... payants)
Aide ménagère (payante)
Animations
Accessibilité: 
Invalides (accessible aux personnes en fauteuil roulant)
Valides
Emplacement / environs: 
Situé dans le centre
Quartier calme
Transports en commun à proximité
Parc et/ou jardin (plus qu'une simple terrasse)
Infrastructure: 
Espace commun (TV/détente)
Terrasse commune
Cafétéria visiteurs
Parking résidents (év. contre supplément)
Parking visiteurs
Partager cette page avec d'autres: 
Demander plus d'informations à Sint-Lambertus' Buren Assistentiewoningen: 

Autres résidences-services dans les environs ...

Disponibilité immédiate
1
3560 Meldert
  • À louer
  • À vendre
8
À partir de € 39,90 par jour
À partir de € 39,90 par jour
Disponibilité immédiate
1
3290 DIEST
  • À louer
0
À partir de € 38,56 par jour
À partir de € 38,56 par jour
Disponibilité immédiate
1
3560 LUMMEN
  • À louer
1
À partir de € 34,39 par jour
À partir de € 34,39 par jour