Campus de Vrijheid - Campus de Lusthoven maison de repos à 2370 Arendonk

Vrijheid 100, 2370 Arendonk
chambre individuelle de
€ 2.113/mois (€69/jour)
Nous n'avons pas reçu une description en français

Welkom bij woonzorggroep Arendonk. Wij zijn ontstaan uit de fusie van Woonzorgcentrum De Hoge Heide en OCMW-woonzorgcentrum Sint Isabella. Met het samenbrengen van deze twee Arendonkse woonzorgcentra kunnen we nu verder schrijven aan een optimale zorg op maat, voor onze bewoners, hun omgeving en onze medewerkers.

Woonzorg Groep Arendonk organiseert diverse woonvormen voor ouderen met een eigentijdse woon-, leef- en zorgondersteuning.  

Als het moment bereikt wordt waar het wonen in de vertrouwde omgeving thuis niet meer mogelijk is, zijn wij voor u en uw familie een aanspreekpunt. Wij maken deel uit van een netwerk dat een divers aanbod aanreikt voor ouderen. Op basis van uw vraag en behoefte, bieden wij u een nieuwe woonomgeving aan in de dorpskern van Arendonk.

U leeft bij ons in een huiselijke woning samen met andere ouderen. U krijgt steun van zorgzame medewerkers en vrijwilligers die samen nabij zijn. Zij staan in voor een kwalitatieve dienstverlening. Zij geven u met vele handen een warme, gepaste zorg en hebben een luisterend oor voor u.

We staan voor een open huis zodat de band met diegenen die u het meest dierbaar zijn, kan worden verder gezet. Het is ons streven dat u kan wonen op een plek waar u graag bent, veilig, met respect voor je privacy, geborgen en goed omkaderd in de zorg.

 

Onze woonzorggroep telt 163 bewoners die verdeeld wonen over twee gebouwen; gebouw Vrijheid en gebouw Bellekens (huis voor personen met dementie). Beiden hebben een unieke ligging, centraal in Arendonk, maar met zicht op onze grote tuin en vijver.

Types d'hébergement et accessibilité

  • MRPA (Maison de Repos pour Personnes âgées)
  • MRS (Maison de Repos et de Soins)
  • Invalides
  • Alzheimer
  • Déments
  • Parkinson
  • Semi-valides
  • Valides

Contacter Campus de Vrijheid - Campus de Lusthoven

Pour plus d'informations, veuillez remplir le formulaire ci-dessous et cliquez sur envoyer.
Un employé vous contactera alors rapidement.
Indicates required field
Nous vous enverrons une copie de votre message par e-mail.
En cliquant sur envoyer, vous acceptez la politique de confidentialité.

Coordonnées de contact pour
maison de repos Campus de Vrijheid - Campus de Lusthoven

Vrijheid 100, 2370 Arendonk
Veuillez mentionner que vous avez trouvé ce numéro sur Seniorieweb.be. Merci !

Similaires maisons de repos dans la région de Arendonk